Wie ben ik

Op deze pagina wil ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Karin Spijkerman(1963) en sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk in transpersoonlijke therapie en healing.
Daarvoor deed ik een opleiding kinderverzorging en behaalde ik mijn diploma A-verpleegkundige in het ziekenhuis van Sneek. Een jaar na mijn huwelijk in 1987 stopte ik daar met werken en ging de administratie doen voor de handelsonderneming van mijn man. In de jaren die volgden werd ik moeder van twee zonen en een dochter.
Het werken op kantoor leerde me dat werken zonder passie je gezondheid niet ten goede komt.
In 2002 nam ik de stap om de opleiding tot transpersoonlijk therapeut te gaan doen. Ik voelde me als een vis in het water en leefde op. Ik leerde mezelf beter kennen door alle therapie die de cursisten ook zelf moesten ondergaan.
Op het kantoor kwam iemand die daar wel passie voor had en ik volgde mijn hart door een eigen praktijk te beginnen.
Dat ging met vallen en opstaan maar na 13 jaar kan ik zeggen dat ik weet wat ik kan en wat niet.

Mijn clienten vinden me direct en helder in mijn uitspraken maar voelen dat het bedoeld is om de kern te raken en niet om te kwetsen.
Ik combineer inmiddels de kennis van mijn opleiding met chakra healing nadat ik mijn helende handen ontdekte. Ook doe ik in overleg met de client familie opstellingen. Dat vind ik een hele mooie manier om familiepatronen zichtbaar te maken.

Op de pagina van mijn boek, Als een vlinder weggevlogen ,kun je het intervieuw beluisteren dat radio fryslan begin 2017 uitzond en waarin je me behalve over het boek ,ook hoort praten over mijn werk. (wel in het fries)
Verder kun je een goed beeld krijgen van wie ik ben als je mijn columns leest op de weblog.

Mijn levensmotto is “Onderzoekt alles en behoudt het goede”. Mocht je besluiten een consult aan te vragen weet dan dat je mag onderzoeken of mijn manier van werken bij je past en zelf beslist of jeĀ  verder wilt gaan op het pad van bewustwording.