Nieuws

Jouw rode draad, workshop

 

Woensdag 16 september
Workshop “De rode draad” voor maximaal 8 personen.

Mensen vragen vaak: “Hoe weet ik nou wat ik hier op aarde kom leren”? 
Ik denk dat je dat kunt ontdekken door de ervaringen in je leven, zowel positief als negatief en door de herhaling van sommigen hiervan.
In ieders leven is een rode draad te ontdekken.
In deze workshop gaan we kijken welke draad er in jouw leven is en welke thema’s zich herhalen. De groep bestaat uit maximaal 8 personen zodat er voor iedereen tijd en aandacht is.
 
Opgeven kan via contact op deze website of door te bellen / appen naar 
06-42412227. 
Deze workshop kan in overleg ook met een groepje vrienden of familie op een ander tijdstip. 


Corona maatregelen

Inmiddels is het de therapeuten weer toegestaan om te werken. ik ben nooit gestopt omdat ik onze geestelijke gezondheid net zo belangrijk vind als de lichamelijke.
Maar mocht ik zelf niet fit zijn dan stop ik voor zolang dat nodig is en uiteraard ga ik ervan uit dat wanneer mijn cliënt zich niet fit voelt zelf zijn /haar afspraak afzegt.

We leven in een rare wereld op dit moment. Persoonlijk bekijk ik het vanuit mijn visie op het leven en mijn werk. Het is een tijd van bewustwording op heel veel vlakken, maar ik denk dat veel mensen in de rust zichzelf zullen tegen komen en dat verstopte problemen en verdrongen emoties nu naar boven komen. Grijp deze kans om opruiming te houden in je zelf , om jezelf beter te leren kennen en om misschien je leven een hele andere richting in te sturen. Laat het licht schijnen op je binnenwereld. Kijk naar de problemen op je weg als leermomenten. Hoe pijnlijk en moeilijk het ook is, het kan je iets duidelijk maken over de patronen in je leven.
Kom je er zelf niet uit , maar wil je graag op zoek naar de oorzaak van steeds terugkerende situaties en problemen, dan kun je mijn website nader bekijken om te zien of mijn werkwijze bij je past en eventueel een kennismakingsgesprek aanvragen. Ook kun je een van de oefeningen van de workshop thuis gaan doen. Je vind de werkwijze in mijn column De rode draad in je leven

Ik wens iedereen kracht, licht en liefde toe om door deze verwarrende tijd heen te komen.