Gedenksteen

Gedenksteen voor het nooit vergeten kind.

Na twee jaar is het eindelijk gelukt om op de begraafplaats van Koudum , een gedenksteen voor het nooit vergeten kind te realiseren. Het monument is op 2 november 2018 onthuld. Foto hiernaast is vlak na de onthulling gemaakt. 

Op mijn weblog kunt u een column vinden waarin alles wordt uitgelegd over het doel van de steen. (archief juni 2018) Het contact over plaatsing van een vlinder loopt via mij en vervolgens via de gemeente Súdwest-Fryslan. Wilt u een vlinder van een andere kunstenaar dan Brenda Bleijenberg dan zoekt u eerst contact met de gemeente.
Afspraken over de vlinders plan ik in overleg.  We kijken dan samen of er een vlinder voor u is in mijn voorraad of in de webshop van Brenda. Als alles geregeld is maken we een afspraak voor plaatsing op de gedenksteen. De vlinders moeten voldoen aan een bepaalde afmeting.
Ze zijn vleugelbreed 10 of 12.5 cm. De kosten van de vlinder zijn €55,88 incl btw.
Graveren van een naam of andere extra’s komen daar overheen. Elke vlinder wordt door u geregistreerd bij de gemeente.
Ik woon en werk tegenover de begraafplaats . Ik  heb een praktijk in transpersoonlijke therapie en healing. Ik heb twee kinderboeken geschreven waarvan er een de titel heeft : “Als een vlinder weggevlogen”. Dit boek gaat over het overlijden van een negen jarig meisje.
Het is geen toeval dat ik het initiatief voor de gedenksteen heb omarmd. Het fungeren als tussenpersoon voor de plaatsing van een vlinder past me goed. Ik hoop op mooie gesprekken en contact met de mensen die hun overleden kindje op deze manier willen gedenken.

Hieronder vind u mijn contact gegevens.

Info & contact:
(De gedenksteen is te vinden op de begraafplaats tegenover mijn praktijk.)

Karin Spijkerman
Kerkhoflaan 1a
8723BW Koudum

[Tel] 0514-522337
[Mob] 06-42412227
[Mail]: info@lichtleventheraapie.nl
Grotere kaart weergeven