Als een vlinder weggevlogen

Als een vlinder weggevlogen – Karin Spijkerman

als-een-vlinder-weggevlogen-karin-spijkerman
Klik op de afbeelding om het boek direct te bestellen

Het overlijden van een kind is denk ik het ergste dat je als ouders kan overkomen. Het voelt als een groot onrecht dat je kind in de bloei van zijn leven de aarde moet verlaten.
Wat is daar de zin van? Ik geloof dat er een goede reden voor moet zijn, maar dat wij die niet kunnen zien. Zeker niet als je midden in zo’n groot verdriet zit.
Ik heb geprobeerd om kinderen en hun ouders, verzorgers of leraren te laten zien dat er ondanks alles, troost te putten valt uit de wetenschap dat er altijd hulp is voor de ouders en het kind. Iedereen heeft zijn eigen gids die je omringt met helend licht in een zware periode in je leven. Ook is het een fijn gevoel te weten dat het leven na de aardse tijd niet stopt. onze ziel is eeuwig levend en al moeten we vroegtijdig afscheid nemen, we zullen elkaar na onze eigen dood in een andere wereld weer ontmoeten.
Ik hoop dat u als lezer of voorlezer niet vroegtijdig afhaakt, maar aan het eind met een lichter gevoel over de dood het boek zult dicht doen.


Interview Omrop Fryslân
Op 22 januari 2017 heeft Karin een interview gegeven aan Omrop Fryslân over haar werk en het boek “Als een vlinder weggevlogen”. Voor de lezers die Fries verstaan is hieronder het interview te beluisteren. Er worden fragmenten uit het boek (Nederlands) voorgelezen, en er wordt uitgebreid gesproken over het boek en haar visie.
Interview Omrop Fryslân


Over de auteur

Mijn naam is Karin Spijkerman en ik ben transpersoonlijk therapeute. Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk. Ik ontvang daar ook (hooggevoelige) kinderen. Zij leerden me dat alles wat wij paranormaal noemen voor hen vaak heel normaal is.
Dit boek is het vervolg op Pieter&Leon, maar ook afzonderlijk te lezen. Het is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Om zelf te lezen maar nog mooier is het om het voor te lezen en er samen over te praten.
Het verhaal gaat over Annejet die op haar negende na een ziekbed komt de overlijden. Geen vrolijk onderwerp, maar het is ondanks alles een troostrijk en licht boek geworden.
Ik wens een iedere fijne momenten van verbinding met het voorgelezen kind en hoop dat jullie je gedachten en gevoelens delen over dit moeilijke thema.
www.karinspijkerman.nl

ISBN 9789491197611
Nederlands
Softcover
80 pagina’s
met illustraties in kleur van Lisette Torbijn
Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar

Het boek is te koop bij :
Boekhandel Muizelaar 
Heel Nederland Leest