Nieuws

Corona maatregelen:
Zolang het is toegestaan werk ik door met de nodige maatregelen.
Mocht ik zelf niet fit zijn dan stop ik voor zolang dat nodig is en uiteraard ga ik ervan uit dat wanneer mijn cliƫnt zich niet fit voelt zelf zijn /haar afspraak afzegt.
Ik werk met mondkap en handschoenen en zorg dat mijn praktijk schoon is.
De geplande workshop die hieronder staat gaat niet door. In september bekijk ik opnieuw of ik deze workshop nog ga inplannen.
We leven in een rare wereld op dit moment. Persoonlijk bekijk ik het vanuit mijn visie op het leven en mijn werk. Het is een tijd van bewustwording op heel veel vlakken, maar ik denk dat veel mensen in de rust zichzelf zullen tegen komen en dat verstopte problemen en verdrongen emoties nu naar boven komen. Grijp deze kans om opruiming te houden in je zelf , om jezelf beter te leren kennen en om misschien je leven een hele andere richting in te sturen. Laat het licht schijnen op je binnenwereld. Kijk naar de problemen op je weg als leermomenten. Hoe pijnlijk en moeilijk het ook is, het kan je iets duidelijk maken over de patronen in je leven.
Kom je er zelf niet uit , maar wil je graag op zoek naar de oorzaak van steeds terugkerende situaties en problemen, dan kun je mijn website nader bekijken om te zien of mijn werkwijze bij je past en eventueel een kennismakingsgesprek aanvragen. Ook kun je een van de oefeningen van de workshop thuis gaan doen. Je vind de werkwijze in mijn column onder weblog. De rode draad in je leven.

Ik wens iedereen kracht, licht en liefde toe om door deze verwarrende tijd heen te komen.Jouw rode draad, workshop

De workshop is inmiddels geweest en de deelnemers vonden het een leerzame avond. Ik had hem graag opnieuw aangeboden maar helaas gaat vanwege de Corana maatregelen de workshop niet door. 
Op mijn weblog staat een column met de titel : De rode draad in je leven  .
In deze column staat een van de opdrachten zodat je die eventueel zelf thuis kunt doen. Het is een tijd van bewustwording en deze opdracht kan je helpen om meer zelfinzicht te krijgen.
In september blijk ik opnieuw of ik de workshop nogmaals ga aanbieden.

Mensen vragen vaak , “Hoe weet ik nou wat ik hier op aarde kom leren“? 
Ik denk dat je dat kunt ontdekken door de ervaringen in je leven , zowel positief als negatief en door de herhaling van sommigen hiervan.
In ieders leven is een rode draad te ontdekken.
In deze workshop gaan we kijken welke draad er in jouw leven is en welke thema’s zich herhalen. De groep bestaat uit maximaal 8 personen zodat er voor iedereen tijd en aandacht is . 
Opgeven kan via contact op deze website of door te bellen/appen naar 
06-42412227 indien er weer een datum is gesteld.
Deze workshop kan in overleg ook met een groepje vrienden of familie op een ander tijdstip. 

Netwerkdag 20 november 2020.


Op vrijdag 20-11, de dag van de ondernemer organiseer ik met Jiskje de Jong, vanuit de bewust netwerken commissie onze vierde netwerkdag. We zijn al bezig met de voorbereiding en kunnen alvast zeggen dat Veronika Sabolova, van Style experience ons het een en ander gaat vertellen over kleding stijl en kleur. Als onderneemster is ook je presentatie natuurlijk van belang. De avond is van 17.30u tot ongeveer 21.00u. Houdt  bewustnetwerken op facebook in de gaten voor info.
Opgave via bewustnetwerken@gmail.com